Timp de trei zile, pe 28, 29 si 30 august, Piata Tricolorului va fi gazda Caravanei Filmelor TIFF. Trei productii recente cu mare succes la public vor rula în aer liber în fiecare seara, de la 21.30.

Primul film prezentat publicului bacauan va fi„#Selfie”, în regia Cristinei Iacob, comedia autohtona cu cel mai mare succes în cinematografe în ultimii ani. In distributie ii remarcam pe Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali si Alex Calin, alaturi de Razvan Vasilescu, Florin Calinescu, Razvan Fodor, Smiley, Alex Velea, Mihaela Radulescu, Dan Chisu sau George Vintila. „#Selfie” este povestea a trei proaspat absolvente de liceu, care, în loc sa stea acasa sa învete pentru bacalaureat, decid sa plece la mare, sa se distreze si sa uite de responsabilitati.

În seara de sâmbata, 29 august, spectatorii vor avea ocazia sa vada „Povesti trasnite/ Wild Tales”, o comedie neagra spectaculoasa, nominalizata anul acesta la Oscar. Exploziva comedie este o colectie de sase povesti extrem de bizare, fiecare mai socanta si mai amuzanta decât cea de dinainte. De la un joc al destinului la bordul unui avion, pâna la excese de furie la volan, „Povesti trasnite” ofera un portret comic si plin de defecte ale societatii.

PUBLICITATE

Proiectiile Caravanei TIFF la Bacau se încheie duminica, cu „Trash/ Gunoi”, în regia lui Stephen Daldry, o versiune sud-americana a celebrei pelicule „Vagabondul milionar”. Caravana Filmelor TIFF este un proiect organizat de Asociatia Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ