Marti dupa-amiaza, pentru câteva zeci de minute, traficul pe podul de la Serbanesti a fost unul de cosmar, din cauza unui carambol.

Un sofer, in vârsta de 36 de ani, care se indrepta catre Bacau, când a ajuns pe pod a vrut sa treaca de pe banda a doua de mers pe prima.

A intrat insa in coliziune cu un autoturism inmatriculat in Vaslui, condus de un tânar de 27 de ani, dar si cu o alta masina inmatriculata in Bacau, ambele circulând in fata sa pe banda unu respectiv pe banda doi. In urma accidentului, cele trei masini au fost avariate.

La fata locului a ajuns si un echipaj de ambulanta, insa niciun sofer nu a dorit sa fie transportat la spital si nu s-au inregistrat alte victime. Conducatorul auto care a provocat evenimentul rutier s-a ales cu o amenda.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ