Tihna celei de-a doua zi de Paste a fost zdruncinata de acordurile unei fanfare. Curiozitatea i-a impins pe bacauani la ferestre, iar ritmurile celebrei melodii “Fetele lu’ tata” au rasunat minute bune in cartierul Orizont.

Sase barbati trecuti de prima tinerete, suflau cu spor in alamuri si se intretineau cu oamenii iesiti pe la ferestre.

Recompensele au fost dintre cele mai variate, muzicantii fiind rasplatiti cu bani, bidoane cu vin sau cozonaci aruncati de la balcon.

PUBLICITATE

fanfara 1

Pe toba formatiei scria cu litere de-o schioapa “Fanfara Tandarica”. Muzicantii spuneau ca sunt din localitatea Doagele, situata pe lânga comuna Plopana.

Seful fanfarei spune ca sarbatorile, fie ele Paste sau Craciun, sunt un bun prilej de a iesi in lume, la cântat, iar cea mai ceruta melodie este “Fetele lu’ tata”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ