La 32 de ani, cpt. Constantin Nistor este doctor in inginerie mecanica

Capitanul Constatin Nistor a fost nominalizat de comandorul Valerica Vrajescu, comandantul Bazei 95 Aeriene Bacau, pentru concursul „Omul Anului 2014”, eveniment promovat de Statul Major al Fortelor Aeriene.

Concursul organizat impreuna Statul Major al Fortelor Terestre, Statul Major al Fortelor Navale si Comandamentul comunicatiilor si informaticii, a fost structurat pe mai multe sectiuni la care au concurat militari din toate armele. Din Baza 95 Aeriana Bacau, propunerea comandantului Valerica Vrajescu a fost cpt. Constantin Nistor, doctor in inginerie mecanica.

„La recomandarea comandantului am pregatit un portofoliu cu aspecte din activitatea mea, toate cursurile la care am participat, notarile de serviciu, misiunile etc. si am inaintat dosarul spre analiza, la sectiunea invatamânt, stiinta si arta militara.

PUBLICITATE

Dupa dezbateri, m-am clasat pe locul II si pot sa spun ca aceasta diploma conteaza mult in munca mea de inginer. Am avut curajul sa-mi continui studiile sa-mi iau doctoratul si sa fac ceea ce-mi place. Mi-am asumat niste tehnologii noi pentru repararea aeronavelor sau a componentelor acestora si le-am aplicat aici, pe plan local.

Rezultatele mele au fost apreciate de comandantul Bazei 95 Aeriene Bacau si de intreg colectivul de cadre, iar incurajarile ma motiveaza sa merg mai departe, sa caut mereu elementul de noutate si sa-mi testez limitele”, a declarat cpt. Constantin Nistor, inginer la Baza 95 Aeriana Bacau.

Cel care a obtinut locul II la competitia „Omul Anului 2014”, sectiunea invatamânt, stiinta si arta militara, este absolvent al Academiei Tehnice Militare Bucuresti si are o experienta in activitate de opt ani.

Competitia „Omul Anului” a fost inaugurata in Armata României in anul 2010 si urmareste recompensarea valorii profesionale a personalului militar si civil care contribuie la crearea unei imagini pozitive a institutiei militare si la cresterea vizibilitatii structurilor militare, la nivel national, la nivelul Aliantei sau pe plan international.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ