Un tanar a incercat sa vada daca poate alimenta cu benzina si fuma o tigara in acelasi timp.

Barbatul, in vârsta de 30 de ani, din satul Poiana Negri, comuna Negri, a suferit arsuri de gradul II si III pe circa 65 la suta din suprafata corpului, dupa ce in locuinta sa s-a produs un incendiu.

In timp ce acesta incerca sa alimenteze cu benzina generatorul pentru curent electric, se pare ca o parte din combustibil a curs pe jos si pentru ca avea si o tigara aprinsa s-a iscat focul.

PUBLICITATE

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau au fost la fata locului si au lichidat incendiul care i-a distrus si casa aproape in totalitate.

Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Bacau pentru ingrijiri medicale iar de aici transferata la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ