Astazi a debutat la Bazinul Olimpic din Bacau o noua editie a Campionatului National de Inot, competitie adresata categoriilor seniori, tineret si juniori si care se va derula pâna duminica, 27 martie.

Competitia a debutat dimineata cu reuniunea de calificari iar dupaamiaza vor avea loc primele finale la urmatoarele categorii: 50 m spate feminin si mascului, 400 m mixt masculuin, 100 m fluture feminin si masculuin precum si proba de 4 X 100 m liber combinat (2m A 2f).

La editia 2016 a Campionatului National de Inot organizat de Federatia Româna de Natatie la Bacau participa 337 de sportivi (136 la feminin si 201 la masculin) de la 55 de cluburi din tara.

PUBLICITATE

Campionatul National de Inot

Posted by Desteptarea de Bacau on Wednesday, March 23, 2016

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ