Sala Polivalenta din Onesti a fost ringul de lupta pentru sportivii inscrisi in Campionatul National de Unifight – editia a X-a, faza pe Ministerul Afacerilor Interne.

Dupa doua zile de competitii, cei mai buni dintre luptatori si luptatoare au urcat pe podium, in cadrul festivitatii de premiere. La stilul light-femei, categoria – 60kg, locul I a fost ocupat de agent de politie Catalina Nagy, de la Politia de Frontiera Timisoara, iar la categoria A60 kg de agent principal Lenuta Stanescu de la Inspectoratul de Politie Vrancea.

Din Bacau, au obtinut premii la stilul light – barbati, categoria 90 kg, plt. Mihaita Cerbetiuc de la Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau si la 95 kg, cpt. Adrian Matasaru, de la la aceeasi unitate. La stilul full barbati, bacauanii au mai luat premii la categoria de greutate 80 kg prin agent principal Silviu Geandra, de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau (locul I), la categoria 90 kg, plt. Constantin Breazu, de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau (locul III), la A95 kg, ag. pr. Cristian Oprea de la IPJ Bacau (locul III) si la categoria 100 kg de catre plt. mj. Ionut Ojog, de la Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau (locul III).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ