Intr-o perioada in care sistemul sanitar se confrunta destul de des cu nevoia de sânge, Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare (SNPAP) Tg. Ocna a demarat campania „Salvarea unei vieti depinde de tine!”.

In acest sens, zilele trecute, a inceput prima etapa, iar in luna decembrie se va derula a doua etapa. „Actiunea umanitara este initiata de scoala noastra si îsi propune promovarea importantei donarii benevole de sânge în rândul elevilor si salariatilor unitatii, în vederea cresterii numarului de donatori si mai ales a fidelizarii acestora”, spune scms. de penitenciare Mihaela Braila, purtator de cuvânt la SNPAP Tg. Ocna.

In total, 150 de elevi si angajati ai unitatii vor dona sânge atât de necesar celor aflati in suferinta. Scoala de agenti nu este la prima actiune de acest gen. Si in primavara, peste 130 de persoane de aici au donat sânge.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ