Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a deschis in aceasta luna o linie telefonica pentru toti somerii interesati sa isi gaseasca o slujba.

“Call Center SPO”, serviciul pus la dispozitia celor aflati in cautarea unui loc de munca, este apelabil la numarul de telefon 0214444000, cu tarif normal.

La acest numar de telefon pot fi obtinute informatii referitoare la serviciile oferite de ANOFM, la conditiile generale de acordare a indemnizatiei de somaj, la participarea la masurile de stimulare a ocuparii fortei de munca si la piata muncii.

PUBLICITATE

Totodata, apelantii vor fi indrumati spre cea mai apropiata agentie din subordinea ANOFM pentru a identifica un post vacant corespunzator pregatirii lor profesionale. Serviciul “Call Center SPO” functioneaza de luni pâna joi, intre orele 9.00 si 16.00, iar vineri are program de la 9.00 la 13.00.

Acest proiect este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane (POSDRU)-“Investeste in oameni!”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ