Jandarmii de la Gruparea de Jandarmi Mobila (GJM) Bacau au organizat o activitate de prevenire la Scoala „Alexandru Safran” din Bacau.

Militarii le-au explicat elevilor cum sa previna violentele fizice, agresiunile verbale si cum sa actioneze in situatii de pericol. Ei au mai aflat si care sunt principalele atributii ale jandarmeriei, dar si cum pot apela serviciul 112.

Dupa ce li s-au oferit toate aceste informatii au avut parte de o surpriza. „Grupa conductori câini serviciu din GJM Bacau, sub coordonarea plt. maj. Dragos Otetea, a prezentat câteva exercitii demonstrative cu câini de serviciu”, a declarat lt. col. Marius Taranu, ofiter de relatii publice la GJM Bacau.

Programul a cuprins momente de dresaj general, dar s-a simulat si imbobilizarea unui tâlhar, toate miscarile fiind atent urmarite de elevi, care s-au declarat incântati de prestatia câinilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ