În fiecare an, premergător sărbătorii pascale, instituţia noastră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău, iniţiază un proiect prin care sprijină copiii cu dizabilităţi, din Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel”.

Miercuri, 08 aprilie 2015, la ora 12.00, 45 de copii din Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel”, s-au bucurat de cadourile oferite de comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al Judeţului Bacău, cu ocazia sărbătorilor pascale.
Cadourile oferite copiilor au constat în produse tradiţionale specifice sărbătorilor de Paşti. Valoarea cadourilor oferite a fost de aproximativ 900 lei, sumă adunată prin contribuţia umanitară a cadrelor unităţii.

Încă din anul 2003, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău sprijină copiii cu dizabilităţi din Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ