9 fete si 9 baieti, elevi in clasele a IX-a a Colegiului National „Ferdinand I” Bacau si-au disputat vineri, 30 octombrie 2015, de la ora 18.00, pe scena Teatrului de Vara „Radu Beligan”, titlul de Miss si Mister Boboc 2015.

Dupa aproximativ trei ore, timp in care pretendentii la trofee s-au intrecut in mai multe probe, presarate cu alte momente artistice puse in scena de alti elevi ai colegiului, titlul de Miss Boboc 2015 i-a revenit Mariucai Anghel, iar Alin Beca a fost desemnat Mister Boboc 2015.

Evenimentul a fost organizat de clasa a XII-a C si a fost prezentat de Teodora Balas, eleva la clasa a X-a E, Andrei Laslau de la XI-B si Dragos Stanciu de la a XII-a B.

PUBLICITATE

Detalii despre Balul Bobocilor 2015 a Colegiului National „Ferdinand I” puteti afla din editia de luni, 2 noiembrie, a cotidianului „Desteptarea”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

    • Se aude prin satul Mariucai un zvon…organizatorii sau prezentatorii sunt consatenii ei. Si cu ceva bani de la mami si tati…iese fata Miss. Sa fie sanatoasa, ce mai conteaza..

  1. ,, O prea frumoasa fata ” -Mariuca Anghel ! Felicitari , multa sanatate ,minte luminata ! Sa stralucesti mereu pe bolta frumusetii , a intelepciunii, a respectului si a demnitatii , distinsa MISS BOBOC -2015, C Ferdinand !… Invidia , rautatea , criticile neintemeiate …trateaza-le cu ingaduinta si realism …sunt expresia caracterului unor personaje frustrate , macinate de sentimente negativiste ,nihiliste …Demonstreaza ( -le ) in viitor ca ti-ai meritat locul ! Titlul mult ravnit OBLIGA !
    Mult succes !

  2. Pt. Bacau chiar este ,o stire,in situatia in care orasul distrus ,si indatorat peste puteri,iar oamenii stau in frig.In situatia de fata unde firmele ce lucreaza la termoficare ,nu un sediu,nu se cunosc patronii,nu au utilaje,personal calificat,se luceraza cu pensionari,cand exista atata somaj in acest oras.

LĂSAȚI UN MESAJ