Astăzi, 6 mai, a început o nouă etapă a programului de acordare a burselor şcolare „Cine are carte are parte”, elevilor din unităţile de învăţământ din Municipiul Bacău.

În perioada 6-13 mai, se vor acorda 2772 de burse, valoarea totală a acestora fiind de 415.800 lei.

Pentru anul 2016, efortul financiar este de aproape 2.400.000 de lei şi recompensează un număr de aproape 2.800 de performeri ai sistemului educaţional băcăuan.

Bursele se acordă semestrial şi sunt împărţite pe trei categorii:

bursa de excelenţă, în valoare de 100 lei, lunar,
bursa de performanţă, în valoare de 75 lei, lunar,
bursa de merit, în valoare de 50 lei, lunar.

”Mă bucur că proiectul “Cine are carte are parte” continuă, prin acordarea burselor municipale, conform unui program anunțat deja în școli. Începând cu semestrul al 2-lea al acestui an școlar, am hotărât, împreună cu colegii din Consiliul Local, ca numărul burselor să se dubleze, pentru fiecare unitate de învățământ. Astfel, peste 6000 de elevi vor beneficia de acestea. Consider că investiția în tânăra generație este cea mai importantă pentru viitorul nostru! ”, a declarat Ilie Bîrzu, viceprimar cu atribuții de primar.

Programul acordarii burselor

program


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Cum de toate se întâmplă exact în campanie electorala?
    Și la toate acțiunile apare dl Barzu, dl Luchian, dl Benea
    La premierea elevilor, apoi la acțiunea motocicliștilor, la orice sfințire sunt nelipsiți. Și (ne)simțiți.
    Ce ne facem fraților fără ei?

LĂSAȚI UN MESAJ