Absolventii din acest an din toata tara si toti bacauanii aflati in cautarea unui serviciu sunt asteptati sa participe la Bursa Locurilor de Munca, actiune organizata de Camera de Comert si Industrie (CCI) Bacau, incepând cu ora 11.00, in zilele de joi, 9 iulie, si vineri, 10 iulie, la Sala de Sport a Universitatii „Vasile Alecsandri”.

Actiunea face parte din proiectul „Integrarea pe piata muncii a absolventilor 2015. Facilitatile fiscale oferite de stat”, derulat de CCI in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, Universitatea „Vasile Alecsandri”, Universitatea „G. Bacovia” si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca. Bursa Locurilor de Munca aduce fata in fata angajatori, absolventi si persoane aflate in cautarea unui loc de munca, fiind desfasurata in cadrul unui concept diferit, adaptat la specificul grupului tinta.

„Astfel, in prima zi, incepând cu ora 11.00, ne propunem sa sprijinim absolventii in formarea competentelor necesare prezentarii la un interviu, completarea unui CV, pasii pentru deschiderea unei afaceri, finantarea unei afaceri, avantajele oferite absolventilor 2015 la angajare. De asemenea, firmele angajatoare din zona Bacau participante la Bursa se vor prezenta in cadrul unor sesiuni de informare privind activitatea si oferta pentru candidatii care vor sa se integreze in echipa lor”, a precizat Doru Simovici, presedintele Camerei de Comert Bacau. In cea de-a doua zi, vor avea loc sesiunile de interviuri dintre firme si absolventi, pe parcursul intregii zile.

La Bursa, au confirmat participarea peste 60 de firme, inclusiv din zona de acoperire a Judecatoriei Bacau, Buhusi si Podu Turcului, care vin cu o oferta de peste 300 de locuri de munca. In perioada urmatoare, vor avea loc Burse ale Locurilor de Munca si la Onesti si Moinesti. Participarea absolventilor si a firmelor, deopotriva, este gratuita.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE