Pentru mai multi copii din comuna Colonesti, elevi ai Scolii „Smaranda Apostoleanu” din aceeasi localitate, Mos Craciun a venit mai devreme cu doua saptamâni. Mosul s-a intruchipat in mai multe bunicute, care activeaza la Clubul “60+” (condus de catre Mioara Costea) al Primariei municipiului Bacau. La invitatia lor, copiii din Colonesti au poposit ieri, 10 decembrie, la ora 12.00, in mijlocul lor, având parte aici de surprize extrem de placute.

Mai intâi oaspetii au fost insotiti la Scoala „Miron Costin”, din Bacau, pentru un schimb de experienta. Apoi s-au intors la club unde grupul de bunicute, coordonat de catre Reta Munteanu, le-a daruit dulciuri, imbracaminte, jucarii si rechizite. Dupa ce elevii din Colonesti le-au incântat cu colinde, gazdele le-au oferit si masa de prânz, la McDonald’s. Dupa aceea micutii au petrecut clipe de neuitat la Bradul de Craciun din fata Prefecturii si au admirat extaziati tabloul mirific din centrul Bacaului.

Seara, in jurul orei 18.00, au plecat spre Colonesti, cu gândul de a se intoarce cât mai repede in mijlocul bunicutelor, care au suportat din buzunarul lor toate cheltuielile pe care le-a implicat organizarea acestei actiuni. Activitatea de ieri se inscrie in cadrul proiectului „Imi este dor de tine, bunicule!”, ce va fi derulat pâna in iunie 2016 de catre membrii clubului amintit, in parteneriat cu Scoala „Smaranda Apostoleanu” din Colonesti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ