Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Bacau au trimis in judecata un ofiter de politie sub acuzatia de trafic de influenta. La data comiterii faptei, respectiv in anul 2013, comisarul era sef interimar la Politia Orasului Buhusi.

Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi solicitat si primit de la o persoana, care l-a si denuntat ulterior la DNA, prestarea unor servicii ce au constatat in confectionarea a sapte usi din lemn, în valoare de 7.000 de lei, dar si alte lucrari executate in acelasi domeniu, evaluate la 2.300 de lei.

„În schimbul acestor servicii, inculpatul a promis ca va interveni pe lânga un executor judecatoresc învestit cu executarea silita a unui bun imobil ce apartinea denuntatorului, pentru crearea unei situatii favorabile în procedura executarii (reesalonarea datoriei de 27.800 euro garantata cu imobilul respectiv)”, se arata in comunicatul DNA.

Dosarul a fost trimis pentru a se judeca la Tribunalul Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ