La sfârsitul saptamânii trecute, la camera de garda a Spitalului Judetean de Urgenta Bacau s-au prezentat peste 430 de pacienti, iar câtiva dintre ei au ajuns in mâinile medicilor in stare destul grava.

Este si cazul unei batrâne de 86 de ani, din orasul Buhusi, internata cu traumatism sever la cap, mai multe coaste rupte si o mâna rupta, dupa ce ar fi fost batuta de catre fiica sa.

Cazul a fost sesizat si politistilor din localitate, care au intocmit deja dosar penal, dar ramâne de vazut daca victima va depune sau nu plângere impotriva celei care se banuieste ca ar fi agresat-o.
Si un tânar de 25 de ani, din municipiul Bacau, a fost internat pe Terapie Intensiva, cu traumatism cranian sever dupa ce ar fi cazut pe scarile din bloc.

PUBLICITATE

Ingrijiri medicale au mai solicitat si un tânar de 30 de ani, din Rachitoasa, care a fost lovit de cal si a suferit o fractura de mandibula, el fiind transferat la o clinica de specialitate din Iasi, dar si un barbat de 56 de ani, din Faraoani, care a fost lovit de vaca si s-a ales cu o mâna fracturata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ