La Buhusi, prezenta la vot a fost foarte buna. Daca la ultimele alegeri europarlamentare, se prezentasera la vot 4.496 de cetateni si, la locale, 8.011, acum au votat 7.182 de buhuseni.

Dat fiind statutul de fief pesedist, surprizele au lipsit. Victor Ponta a câstigat voturile a 52,3 la suta dintre buhuseni, pe locul secund clasându-se Klaus Iohannis (21,2 la suta). Locul al treilea a fost ocupat de Elena Udrea (5,6%).

Pe urmatoarele pozitii, ii regasim pe: Dan Diaconescu (5,2%), Corneliu Vadim Tudor (4,8%), Calin Popescu Tariceanu (4,57%), Monica Macovei (3,22%).

PUBLICITATE

Candidatii William Brinza si Mirel Mircea Amaritei nu au primit niciun singur vot; nici macar din greseala…


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Nu ii inteleg pe cei care au votat sasalaul asta spurcat,incult,las,pedofil…nazist din …masii care la lepadat .Politica de dreapta este a patronilor,bogatilor,asupritorilor.Politica de stanga estea a plebei,proletariatului,..a celor cu mana intinsa…dupa ajutorul social.In zona asta a noastra..saraca..si fara perspective..doar guvernele de stanga pot ameliora situatia.Intrebati-va bunicii,ce jale era prin anii inainte de razboi cu conducerle liberale si taraniste.Noroc de comunisti,ca ne-au mai dezvoltat un pic zona.Acum cand ne-am dus spre vest-o sa traim numai cu SPERANTA.Dar macar sa fim destepti si sa ne votam un roman,nu un neamt tradator si plin de dosare penale..un viitor puscarias.

LĂSAȚI UN MESAJ