Complexul sportiv La Coque din Luxemburg a fost sâmbata, 31 octombrie 2015, gazda celei de-a 43-a editie a Campionatului European de Karate Wado Kai, competitie care a aliniat la start sportivi din 18 tari. România a fost prezenta cu un lot mic fata de anii precedenti, însa a câstigat prin sportivii sai 8 medalii, toate de bronz.

Printre cei selectionati în lotul national au fost si doi membri ai Clubului Sportiv „Dan Botezatu” Bacau: Cristian Tugui (medaliat cu aur la nationalele de Wado Kai din luna iunie) si antrenorul/sportiv Ionut Caseru (medaliat cu argint la aceeasi competitie).Pe principiul „nicio competitie fara medalii” s-a mers si acum, Ionut Caseru adjudecându-si medalia de bronz la kumite echipe seniori.

„A fost o competitie grea, cu arbitrajul de multe ori contra noastra, dar satisfactia de a putea ajuta echipa de seniori sa ajunga în medalii mi-a sters momentele mai putin placute de la individual. În semifinala ne-am oprit în fata Italiei, desi cred ca fara accidentarile din meciurile precedente puteam ajunge în finala cu Belgia. Oricum, a fost o experienta frumoasa”, ne-a marturisit antrenorul Ionut Caseru.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ