Vladimir Cristescu, premiat pentru fidelitate la BRD-GSG / foto: Petru Done

Dupa o viata la mansa MiG-ului 21 si de instructor pentru generatii de piloti militari, dar si dupa 11 ani de când, prin sucursala Narciselor, este client fidel al aceleiasi banci, Banca Româna pentru Dezvoltare – Groupe Société Générale (BRD-GSG), venerabilul Vladimir Cristescu a fost sarbatorit, luni, 5 octombrie, de sucursala din Bacau a acesteia, care i-a inmânat, intr-un cadru festiv, o diploma de fidelitate, un premiu de 1.000 de lei, un frumos cos de flori si un urias tort lucrat chiar in culorile bancii – rosu si negru -, care reprezenta cum altfel decât o superba aeronava.

Evenimentul a avut loc in cadrul campaniei adresate clientelei de seniori ai bancii, careia i s-a dat, astfel, startul si in Bacau si care nu a fost aleasa intâmplator in aceasta perioada de timp, pentru ca recenta zi de 1 octombrie a fost declarata de ONU ca Ziua Internationala a Personelor Vârstnice. „Chiar ziua de 1 octombrie a fost una speciala pentru clientii nostri seniori – a spus, cu acest prilej, directorul de Retail al BRD-GSG, Oana Pintea. In acea zi am putut realiza o serie de tranzactii gratuite la ghiseele BRD din toata tara. Am dorit sa marcam aceasta perioada printr-o campanie care se va desfasura pâna pe 30 noiembrie.”

In campanie, seniorii care vin cu pensia la BRD, pe care sa o incaseze in cont deschis cu card atasat, beneficiaza de comisioane zero, pentru o gama larga de servicii si produse: incasarea lunara a pensiei, deschiderea de cont, emiterea si reinnoirea cardului Maestro, retragerea de numerar de la bancomatele si POS-urile (aparatele de efectuare a platilor cu cardul) BRD, interogarea de sold la ATM-urile (bancomatele) BRD, plata facturilor prin ATM-uri sau canale la distanta ori platile catre alti clienti ai BRD tot prin intermediul canalelor bancare la distanta etc, dar si de dobânzi preferentiale la credite de nevoi personale si produse de economisire. Depozitele la termen le sunt oferite seniorilor la dobânzi speciale, mai mari cu 0,10% decât dobânda standard, iar contul de economii Atucont in lei beneficiaza de un bonus de 0,25% fata de dobânda standard. Creditele de nevoi personale Expresso sunt oferite, in aceleasi conditii, cu reducere de 10% la dobânda fixa pentru imprumuturile de pâna la 68.000 de lei si de 5% la marja indexabila pentru creditele in valoare de pâna la 15.000 de euro. La fel, seniorii care vin cu pensia la BRD pâna pe 30 noiembrie participa la o tragere la sorti, in urma careia pot câstiga echivalentul unei pensii, in limita sumei de 1.500 de lei. Si vor fi 126 de astfel de premii la nivel national.

PUBLICITATE

„Dorim sa le multumim, in acest fel, clientilor nostri, sa ii recompensam pentru ca ne-au ales si, mai ales, sa ii asiguram ca vom face tot posibilul sa le oferim mereu servicii bune”.
Oana Pintea, director de Retail la BRD Groupe Société Général

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din România dupa totalul activelor, are 2,2 milioane de clienti si opereaza o retea de 845 de unitati. BRD ocupa o pozitie importanta pe piata româneasca a cardurilor, cu 2,2 milioane de carduri emise si o retea de acceptare de peste 26.000 de POS-uri si 1.500 de ATM-uri. Cu operatiuni de factoring de 960 de milioane de euro in 2014, BRD este liderul pietei de factoring din România. Activele totale ale bancii erau, la sfârsitul lunii iunie 2015, de 47,1 miliarde de lei. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148.000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati cheie: Retail banking in Franta, Retail banking international, servicii financiare si asigurari si Corporate & investment banking, private banking, administrare de active si servicii pentru investitori.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ