Evenimentul va incepe cu un concert dedicat copiilor, de la ora 15.30 când Scoala Stelutelor va intra pe scena amenajata in Piata Tricolorului.

Urmeaza datini si obiceiuri prezentate de ansamblul „Ciucurelul”, de la ora 16 si cântece oferite de clubul Aschiuta.

Fanfara lui Mos Craciun este asteptata sa concerteze de la ora 16.45, iar aprinderea bradului va avea loc la ora 17.15.

Evenimentul se va incheia la 18.30. Primaria va plati 16.500 de lei pentru intreaga desfasurare a actiunii.

Concomitent cu aprinderea bradului se va lumina intreg centrul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

    • Lasa mania si bucura-te,cat mai poti,de fiecare clipa de incantare pregatita de ceilalti-copii si adulti- pentru cei care ,in ciuda vicisitudinii vremurilor,nu-si uita credinta,datinile si traditiile !!!Pentru noi toti exista un brad frumos si un Dumnezeu,asa ca ne putem bucura impreuna,facand abstractie de acei indivizi care ne-au facut si ne vor face mult rau.Sa nu ne gandim la ei ratand frumusetea sarbatorilor de iarna !!!

  1. Cei mai mulți romani nu stiu când sa huiduie și când sa sa se bucure la un eveniment. Stai acasă țărâne, lasă-I sa se bucure pe cei ce știu sa facă ăsta.

LĂSAȚI UN MESAJ