Bonurile fiscale obtinute de la comercianti in luna iunie vor participa, pe 19 iulie, la prima extragere lunara a „Loteriei bonurilor fiscale” organizata, de acum, regulat de Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala. In fiecare luna va fi organizata o extragere, pentru bonurile fiscale din luna precedenta.

Pentru extragerea din 19 iulie, perioada de revendicare a premiilor va fi 20 iulie – 18 august, iar premiile vor fi acordate pâna pe 17 octombrie. Valoarea premiilor este de un milion de lei. Vor fi, insa, numai 100 de premii acordate, pentru ca valoarea lor sa fie consistenta, atragatoare. Cei 100 de câstigatori vor fi desemnati aleatoriu din totalul celor norocosi.

Urmatoarea extragere a loteriei va avea loc pe 16 august, pentru bonurile din luna iulie. Perioada de revendicare a premiilor va fi 17 august – 15 septembrie, iar premiile vor fi acordate pâna pe 14 noiembrie.

PUBLICITATE

Loteria bonurilor fiscale este o masura pentru combaterea evaziunii fiscale. Ea consta in extragerea aleatorie de numere in vederea accordarii de premii in bani pentru persoanele fizice care detin bonuri fiscale ce atesta cumpararea de bunuri sau servicii pe teritoriul României. Se extrage un numar cuprins intre 1 si 999 inclusiv, care reprezinta valoarea totala a bonului fiscal (fara subdiviziunile leului), inclusiv taxa pe valoarea adaugata.

Acesta rezulta in urma extragerii succesive a trei serii de cifre cuprinse intre 0 si 9. De asemenea, se mai extrage si un numar care reprezinta ziua emiterii bonului fiscal (aferenta lunii sau intervalului calendaristic, dupa caz, pentru care se organizeaza extragerea).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ