Compania de transport aerian Blue Air, care opereaza si pe Aeroportul International „George Enescu”, din Bacau, prima companie de smart flying din România, anunta mutarea, din 25 mai, a zborurilor directe din Bacau pe aeroportul Caselle, aeroport care se afla la doar 16 km de orasul Torino (Italia), fata de 76 km Cuneo – Torino.

„Operarea zborurilor pe aeroporturi principale – spune Gheorghe Racaru, director general al companiei – face parte din conceptul de smart flying al Blue Air, care diferentiaza compania de cele de tip low-cost. Este important de stiut de catre pasagerii care deja si-au cumparat bilete de calatorie pentru Torino-Cuneo, ca orarul de zbor nu se va modifica, ci doar vor ajunge mult mai repede in orasul de destinatie din Italia, prin operarea zborurilor de catre Blue Air pe aeroportul Torino-Caselle. Acest aeroport reprezinta pentru Blue Air prima baza operationala externa din Italia de pe care operam zboruri catre Catania, Bari, Ibitza, precum si ruta Catania – Bari (via Torino-Caselle)”.

In orarul de vara 2015, Blue Air opereaza, din Bacau, destinatiile Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma si Torino.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ