Tragedie in Sipote, comuna Blagesti. Un grup de tineri au pornit duminica seara pe ulita satului, se pare cu chef de scandal.

Au mers la locuinta unui batrân de 77 de ani unde au aruncat cu pietre si au spart mai multe geamuri.

De spaima si fiind cunoscut cu afectiuni cardiace, omului i s-a facut rau si a murit. Când a auzit galagie afara, fiul acestuia, care locuia peste drum, a iesit si el in strada sa vada ce se intâmpla.

PUBLICITATE

Acolo, unul dintre scandalagii l-a lovit cu un topor in cap, iar tânarul de 39 de ani a cazut la pamânt, intr-o balta de sânge.

Echipajul de ambulanta ajuns la fata locului nu a mai putut face altceva decât sa constate decesul, trupurile celor doi fiind transportate la morga pentru efectuarea necropsiei.

Dupa tragedie, in comuna au fost mobilizate forte importante ale Politiei, inclusiv mascati, care au ramas in zona chiar si a doua zi, pentru a se preveni un eventual conflict.

In urma cercetarilor efectuate la fata locului, anchetatorii au retinut un tânar de 31 de ani, acesta fiind principaul suspect si il vor prezenta judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Tânarul care a fost ucis avea impreuna cu sotia sa doi copii, un baiat de 9 ani si o fata de 7 ani, femeia fiind acum insarcinata in patru luni cu al treilea copil.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. ba ăstia sunt criminali.eu ai cunoscut…au multe antecedente furturi tâlhării amenințări jafuri lovituri acuzatoare de moarte dar nimeni nu a luat nicio masura cu ei pana acum

  2. Aceste creaturi, greseli ale naturii din prima generatie fara coada nu au ce cauta in comunitate .
    Si un glont in cap costa prea mult pentru asemenea pitecantropi neevoluati. Arsi de vii in gunoaiele din gradina greblate primavara.

  3. saraca femeie, merita toata compasiunea. si de inmormantat sotul si socrul, si de crescut 2 copii si de adus inca unul pe lume. cretinii aia fara educatie i-au distrus viata, fara ca ea sa aiba vreo vina. cum o sa se descurce de acum incolo, ce folos pentru ea ca bemeticii vor infunda puscaria? o sa se chinuie zi de zi sa creasca singura cei 3 copii

LĂSAȚI UN MESAJ