Pacientii care ajung la Spitalul Judetean Bacau pentru internare nu trebuie sa mai intre pe la Unitatea de Primiri Urgente pentru a ajunge la Biroul de Internari.

Acesta s-a mutat in holul lifturilor, tot la parter, pe partea Sectiei de Nefrologie, asa ca pentru a ajunge la ghiseu ca sa li se faca internarea bolnavii au ca si cai de acces Policlinica sau direct din curtea spitalului, dinspre parcarea destinata medicilor, daca gasesc acolo un agent de paza care sa le deschida usa, aceasta fiind prevazuta cu sistem tip card acces.

„Biroul de Internari-Externari s-a mutat din vechea locatie, adica de la UPU, in noua locatie de la parterul blocului medico-chirurgical, ducând astfel la respectarea circuitului pacientului si facând mai facil accesul la serviciile medicale spitalicesti. Accesul se face fie prin ambulatoriul integrat, fie prin intrarea de Sud.”
asistent Geanina Pricopi, director de ingrijiri la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

Pentru internare, pacientii au nevoie de o trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, dovada ca este asigurat, cardul de sanatate si cartea de identitate.