A fost panica joi dimineata, in Parcul Catedralei, din municipiul Bacau. O angajata a Directiei de Servicii Publice, care matura aleile, a gasit un bidon din plastic in care erau doi serpi si o sopârla.

Femeia a alertat imediat agentul de politie de la punctul de paza din parc si la fata locului s-a deplasat un echipaj de la Politia Locala.

„Sesizare a fost primita de politistul local de acolo, s-au deplasat colegii la fata locului si au gasit pet-ul de opt litri in care erau doi serpi, unul adult si un pui, dar si o sopârla. Erau serpi de apa si au fost dusi la Insula de Agrement, fiind eliberati in Bistrita”, ne-a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.

PUBLICITATE

Nu se stie cum a ajuns bidonul cu reptile in centrul Bacaului, insa, cu siguranta, i-ar fi speriat foarte tare pe copiii care obisnuiesc sa se joace acolo.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ