FOTO: Alex Mihai / Facebook

Un batrân, in vârsta de 77 de ani, care se deplasa cu bicicleta pe Podul de la Serbanesti, a fost, astazi, accidentat de un mopedist l-a acrosat in timp ce incerca sa-l depaseasca.

Biciclistul a ajuns la spital, fiind diagnosticat cu o plaga taiata la gamba stânga si contuzie si nu s-a impus internarea sa.

Cazul a fost sesizat politistilor de la circulatie care au fost nevoiti sa-l caute pe tânarul de 37 de ani, care era cu mopedul.

PUBLICITATE

Acesta nu mai era la fata locului si l-au chemat la audieri, fiind efectuate investigatii pentru infractiunile de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

    • din partea mea putea sa stea si o zi intreaga, invatati sa mai folositi mijloacele de transport in comun si bicicletele pt deplasare, toata ziua cu curu-n masina…

  1. MA INTRB CATI ANI AVEA ACEL GUNOI CARE L A ACCIDENTAT PE BICICLIST …SUNT SIGUR CA ERA UN PUTOI DE MAXIM 20 DE ANI…SI APROPO BICICLISTUL DE CE NU MERGEA PE TROTUARUL ACELA DE PIETONI CARE ESTE DESTUL DE LAT….CE CAUTA PE ACEL PDD CARE ESTE FOARTE AGLOMERAT ZIUA..

LĂSAȚI UN MESAJ