Dărmăneşti – bărbat de 51 ani depistat la volan sub influenţa alcoolului

Agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Dărmăneşti, aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe strada Muncii, au depistat la data de 04 iulie a.c., ora 22:30, un bărbat în vârstă de 51 ani, din judeţul Argeş, care conducea o autoutilitară în timp ce se afla sub influenţa alcoolului .

Bărbatul a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducatorul auto depistat a fost condus la Spitalul oraşului Comăneşti, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

Dofteana – depistat la volan sub influenţa alcoolului

La data de 05.07.2015, ora 08.30, un echipaj de poliţie rutieră a depistat pe drumul comunal 131 din comuna Dofteana, un conducător auto de 42 ani din municipiul Oneşti, jud. Bacău, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testului respiraţie fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oraşului Comănesti, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ