Banca Comerciala Româna (BCR) opreste, pentru efectuarea unor actualizari care au ca scop cresterea calitatii serviciilor, în noaptea de duminica, 31 mai, în intervalul orar 22,00 – 23,59, sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri BCR, precum si reteaua de acceptare ATM/MFM (masina multifunctionala) /ASV (automat de schimb valutar) /APT si POS BCR.

Totodata, serviciile de Internet, Mobile si Phone Banking ale BCR (Click 24 Banking BCR, MCash, eBCR, Touch 24 Banking si Alo 24 Banking BCR), impreuna cu serviciul de notificare operatiuni BCR Alert, nu vor fi disponibile in intervalul duminica, 31 mai, ora 22,00 – luni, 1 iunie, ora 12,00.

BCR nu lucreaza cu publicul pe 1 iunie

PUBLICITATE

Unitatile teritoriale de retail si centrele de afaceri corporate ale Bancii Comerciale Române (BCR) nu vor avea program cu publicul in zilele de 31 mai si 1 iunie, declarate oficial ca sarbatori legale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ