Politistii locali, care asigurau buna desfasurare a corigentelor la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Bacau, au fost alertati ca in apropierea unitatii de invatamânt s-a iscat un conflict intre patru tineri.

Când au ajuns agentii acolo, agresorii au rupt-o la fuga, fiind identificat doar cel batut, un elev de 17 ani.

„Din declaratiile acestuia a reiesit faptul ca, in urma discutiilor avute in contradictoriu in urma cu aproape doua saptamâni cu colegul sau de clasa, C.R. de 17 ani, acesta l-ar fi amenintat ca va veni cu prietenii sa se razbune”, a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.

PUBLICITATE

Politistii au anuntat si conducerea scolii despre altercatia care a avut loc intre elevi, pentru a se lua masuri disciplinare.

Pâna ce vor fi sanctionati de scoala, elevii au primit amenzi cuprinse intre 100 si 200 de lei, dosarul fiind predat spre cercetare politistilor de la Sectia 2.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ