Poliţiştii Postului de Politie Parincea au fost sesizati la data de 17.07.2015, ora 18.50, de către un bărbat de 36 ani, din satul Pădureni, comuna Filipeni, judetul Bacau, despre faptul că in cursul aceleiasi zile, in timp ce se afla pe raza satului Năstăseni, comuna Parincea, judetul Bacau, a fost lovit si amenintat de către un bărbat de 41 ani, din sat Fruntesti, comuna Filipeni, judetul Bacău.

In temeiul sesizarii, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care, din cercetări s-au constatat urmatoarele:

În ziua de 17.07.2015, în jurul orei 16.00, bărbatul de 36 de ani a plecat de la locuinta sa din comuna Filipeni şi s-a deplasat cu un moped în comuna Parincea, judetul Bacau. Ajungând la destinaţie, a parcat mopedul pe marginea drumului.

PUBLICITATE

La scurt timp, pe lângă mopedul staţionat a trecut un tractor, condus de un bărbat de 41 de ani, ce a acroşat cu bara de protectie oglinda mopedului. Cei doi au început să aibă discuţii în contradictoriu pe fondul acestui eveniment, după care conducătorul tractorului l-a lovit cu pumnul in zona abdomenului pe bărbatul de 36 de ani, adresându-i totodată amenintari.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru săvârsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare si distrugere, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie propusa solutie legala prin parchet.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ