Femeia de 83 de ani, din orasul Buhusi, care a fost lovita de un individ de 23 de ani, ce a intrat peste ea in casa sa o tâlhareasca, a murit dupa ce a stat aproape doua saptamâni in coma, in spital.

Initial s-a crezut ca si-a provocat singura toate leziunile, dupa ce o vecina le-a declarat politistilor ca a vazut-o când se dadea cu capul de masa.

Medicul legist a examinat-o si el a fost cel care a facut lumina in caz, spunând ca batrâna a fost batuta. Asadar, suspectul, arestat initial pentru tentativa la tâlharie, este acum cercetat pentru omor si risca sa petreaca peste 20 de ani in spatele gratiilor.

Agresorul, Ionut Z., era nepotul unei vecine si aflat in stare de ebrietate a intrat in casa femeii ca sa fure mâncare si vin. Victima a inceput sa tipe si ca sa o determine sa taca a inceput sa o loveasca. Din pacate, loviturile i-au fost fatale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Talharul inseamna ca era nepotul vecinei care a mintit ca batrana si-a facut singura loviturile; ar trebui ca si vecina sa fie judecata pentru favorizarea infractorului.

LĂSAȚI UN MESAJ