– rudele au cautat-o zile in sir prin imprejurimi si au lipit fotografii cu ea peste tot, insa nici urma de batrâna

Floarea Toma (79 ani), din satul Albele, comuna Bârsanesti, a disparut duminica, 14 august. In dimineata respectiva a mers la biserica si tot in acea zi, spre seara, proprietarii unei ferme de la marginea satului au vazut-o cum se indrepta catre padure.

Cineva de acolo i-a spus sa astepte ca dupa ce termina treaba o duce acasa, insa a plecat si de atunci nu se mai stie nimic de ea. Rudele au aflat de disparitia ei dupa doua zile când au si inceput sa o caute.

PUBLICITATE

Ajutati de sateni au luat la pas toate dealurile si au periat padurea din imprejurimi, pâna spre Tg. Ocna, dar nu au gasit nici macar un indiciu. Familia se teme sa nu fi fost atacata de animalele salbatice, dar nu renunta la cautari.

„N-am dat de nicio urma. De miercurea trecuta, când am aflat noi de ea, am umblat peste tot. Nimic nu am gasit. Daca cumva a adormit sau a cazut si au atacat-o porcii mistreti, nu ramâne nimic din ea”, spunea Vasile Pascu, ginerele ei.

In ultima vreme batrâna ar fi spus de mai multe ori ca o sa plece, dar nu s-a gândit nimeni ca vorbeste serios. Era totusi o femeie activa. La vârsta ei ingrijea o alta batrâna din sat si ii ajuta cu cumparaturi pe cei care nu puteau ajunge la magazin.

„Nu a plecat niciodata pâna acum. Zicea ca eu am sa plec si nu o sa ma mai gasiti niciodata, dar nu am crezut. Am dat telefoane pe la toate rudele noastre, dar degeaba. Nu s-a gasit niciun indiciu, nicio haina”, spunea si Lucretia Pascu, fiica batrânei. Floarea Toma are 1,50 -1,60 m inaltime, ochi caprui, par carunt si este slaba.

In ziua disparitiei era imbracata cu un pulover roz cu albastru, fusta vernil, batic negru si purta pantofi de culoare neagra. Cine o recunoaste este rugat sa sune la 112.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ