In aceasta dimineata, barbatul, in vârsta de 43 de ani, din Slanic Moldova, care in dimineata zilei de 20 august a sunat la 112 si a anuntat ca se arunca in canalul de fuga a fost gasit inecat.

Trupul neinsufletit al acestuia a iesit la suprafata in apropierea uzinei electrice de la Letea Veche, fiind adus la mal de pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Nu avea urme vizibile de violenta si pentru a se stabili cauza exacta a mortii a fost transportat la morga pentru necropsie. Se pare ca barbatul trecea printr-o depresie, fiind afectat de faptul ca parintii sai erau bolnavi.

PUBLICITATE

De altfel, in dimineata in care si-a pus capat zilelor a plecat de acasa spunând ca se duce la ei, la Grigoreni, insa n-a mai ajuns. S-a oprit pe malul canalului de fuga, la Podul Serbanesti, si de acolo a anuntat autoritatile ca se sinucide.

Pompierii si scafandrii au efectuat misiuni de cautare mai multe zile. Barbatul lucra in Italia de câtiva ani si venise acasa in concediu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ