– acesta păzea o turmă de capre şi nu s-a asigurat când a trecut linia ferată – 12 animale au murit în urma accidentului

Evenimentul s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute, în zona cartierului Gherăieşti, din municipiul Bacău.

Trenul care circula pe ruta Bucureşti – Vadu Siretului a surprins şi accidentat un bărbat de 50 de ani, din comuna Odobeşti, care traversa linia ferată cu o turmă de capre.

PUBLICITATE

Mecanicul de locomotivă nu a putut evita impactul şi în urma accidentului 12 capre au murit, iar cel care le păzea a ajuns la spital în stare gravă.

Poliţiştii de la Serviciul Transporturi au făcut cercetări la faţa locului şi au stabilit că victima a traversat printr-un loc fără vizibilitate şi nu s-a asigurat înainte.

Omul mai avea un coleg, însă numai el a fost accidentat. În urma acestui eveniment, trenul a avut o întârziere de 30 de minute.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ