Un barbat de 61 de ani, din comuna Letea Veche, a fost incatusat de politisti dupa ce concubina lui a mers la primaria din localitate si a povestit ca acesta ar fi abuzat-o sexual pe fetita lor, in vârsta de numai 4 ani.

Ultima data s-ar fi intâmplat zilele trecute, dar femeia de 36 de ani sustine ca abuzurile s-ar fi repetat, insa ea nu a reclamat pâna acum de teama sa nu o bata.

Chiar si acum ar fi fost alungata din casa. Cazul a ajuns in atentia Politiei si a Parchetului, iar vineri dimineata barbatul acuzat a fost retinut.

PUBLICITATE

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Bacau a inceput o ancheta.

„Colegii din cadrul DGASPC Bacau au mers la fata locului si in cursul zilei de astazi (n.r.- vineri) fetita a fost adusa impreuna cu mama la Centrul Maternal iar de acolo au mers la Serviciul de Medicina Legala. Acum se asteapta rezolutia examenului medical”, a declarat Marian Vatamanescu, purtator de cuvânt la DGASPC Bacau.

Micuta va ramâne in supravegherea specialistilor de la Protectia Copilului pâna la finalizarea cercetarilor. Se pare ca barbatul, sub pretextul ca se joaca cu ea, o supunea la perversiuni.

La iesirea de la Parchet, individul a negat ca si-ar fi batjocorit propriul copil. El va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ