Tragedia s-a petrecut astazi, la prânz, sub podul de la Narcisa. Un barbat de 60 de ani, din municipiul Bacau, a fost calcat de tren, iar bucati din trupul sau s-au imprastiat pe zeci de metri.

La fata locului au ajuns imediat politistii de la Transporturi Feroviare, dar si criminalistii, care au facut cercetari. Unii martorii spuneau ca omul statea de ceva timp pe un parapet din beton de lânga calea ferata iar când a vazut ca vine trenul a iesit in fata lui.

„Eu am trecut cu copiii de câteva ori pe aici si chiar l-am vazut. Statea jos si din când in când se ridica si se uita daca vine trenul. Chiar m-am gândit oare ce are de gând sa faca”, spunea o tânara.

PUBLICITATE

calcat tren 1

Altii au povestit ca l-au vazut pe barbat cum traversa iar când s-a apropiat trenul, s-ar fi speriat probabil de avertizarile mecanicului de locomotiva, ar fi ramas blocat pe firul de cale ferata si a fost izbit in plin.

In locul in care s-a intâmplat nenorocirea s-au pierdut multe vieti. Pe lânga cei care au ales sa-si puna capat zilelor au fost destui oameni care au murit accidentati, pentru ca nu s-au asigurat suficient in momentul in care au vrut sa treaca peste calea ferata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

14 COMENTARII

 1. nu inteleg de ce nu se face macar o trecere decenta pest calea ferata in acea zona, un podet din acela cauciucat, trec zeci de oameni zilnic pe acolo si mai ales mame cu copii mici sau cu carucioare, trebuie sa hudurcaie ditamai carutul cu tot cu copil peste sine si nimeni nu se sesizeaza cu nimic, din cand in cand i se mai face mila unui trecator si le mai ajuta… tara lui papaura..

  • Asta zic si eu “descoperire”, : “trenul taie, nu calcà” ! Antologicà, fioroasà, ..si macabrà in acelasi timp ! Tu unde locuiesti,…la Narcisa cumva ? Dar parcà tot mai mult se uzeazà expresia : “càlcate-ar trenul” !

 2. Ar putea construi chiar si un gard, sa restrictioneze accesul pedestru in oras peste calea ferata, asa cum exista in oasele cu oameni civilizati.
  In orasele cu animale in administratie locala se aloca insa bani la biserici spre multumirea unor porci, cu tot cu Doamne-Doamne.

 3. Exact. Si eu stau în Narcisa dincolo de calea ferată si ca sa ajung in orizont mi-e groază, ca trebuie sa ridic un carut de 11kg + un copil de vreo 9-10kg peste acele sine, iar in autobuz nu imi încape si de-as vrea nu te ajuta nimeni sa il ridice… Ar trebui sa faca ceva si din privinţa asta ca sunt multe mamici care vor sa treaca calea ferată si le este imposibil, sau oameni cu bicicleta s.a.m.d….

 4. Acum daca ai trece prin pasaj s-ar putea sa ajungi la fel ca si atunci când ai sta în fata terenului. Cine stie ce mai e în vagauna aia întunecată si infecta.

 5. Nu stiu daca e neaparat nevoie de pasaj, cu toate ca este fix acolo, exact sub zona in care a fost calcat, doar ca e plin de boschetari si aurolaci. Oricum, din cate inteleg, a vrut sa se sinucida, ca in rest mi se pare destul de greu sa fii calcat de tren, ca il auzi de la 1 Km departare.

 6. Ba eram azi zu trei prieteni și ne am uitați si in stânga și în dreapta si nu era nimic și noi eram pe prima linie și noi ne uităm la ceva și dupaia ne am uitat unde sa întâmplat accidentul si dintr-o data trece trenul prin fata noastră și nu să auzit nimic asta e chestia si ne-a asigurat ai dacă mai stătea vreun minut pe pe prima linie eram morți și dupaia ne am speriat cu toții că puteam să fim noi acolo.

 7. Acest om era vecin de bloc cu mine,statea in scara alaturata,am aflat ca este acesta azi cand m-am intalnit cu sotia lui la magazin(o cunosc bine asa cum l-am cunoscut si pe barbatul care s-a sinucis ,iar doamna mi-a spus tragedia). A lasat in urma o sotie,si 2 baieti..

 8. Eu am dat declarat ce zicea mai sus reporteru, eram acolo si omu astepta sa vine trenu, oricum este un loc blestemat apare trenu parca de odata, chiar de te asiguri si tare as vrea sa se faca ceva am gemeni si ganditiva 2 copii + carat dublu ce chin la tranversat…. Dzeu sal ierte pe barbat!

LĂSAȚI UN MESAJ