La data de 26 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat un bărbat de 48 de ani, din comuna Gioseni, bănuit de săvârșirea a 7 infracțiuni de furt.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în perioada octombrie 2015 – aprilie 2016, bărbatul în cauză ar fi sustras din diferite unități comerciale, pe timpul programului de funționare a acestora, mai multe bunuri în valoare totală de 2 385 de lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi recurerarea prejudiciului produs.

PUBLICITATE

Față de acesta s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunerea de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ