La data de 04 decembrie a.c., polițiștii Sectiei 5 Poliție Rurală Răcăiuni au depistat, în urma investigațiilor efectuate, un tânăr de 20 de ani, din comuna Sascut, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetprile polițiștilor a rezultat că tânărul în cauză, în noaptea de 15/16 noiembrie a.c., împreuna cu un minor de 17 ani, ar fi pătruns in locuința unui bărbat de 76 de ani, din comună și ar fi sustras scule electrice, băuturi alcoolice şi păsări, în valoare totală de aproximativ 5500 lei.

Față de tânărul de 20 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunerea de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ