Guvernul a aprobat, in ultima sedinta, alocarea unor fonduri din rezerva de stat pentru Consiliul Judetean Bacau. Este vorba de circa 2,3 milioane lei, bani care vor ajunge la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau pentru plata despagubirilor câstigate in instanta de un bolnav infectat cu stafilococ auriu.

Ca si in cazul bolnavei cu HIV/SIDA, care a obtinut daune morale si materiale de un milion de euro, suma stabilita de instanta este acoperita tot din bani publici. Astfel, SJU a scapat de executare silita, in circa o luna urmând ca bolnavul sa fie despagubit.

“Nu s-au primit inca banii, doar a fost aprobata suma in sedinta de Guvern. Dupa ce se va publica hotarârea in Monitorul Oficial, banii se vor transfera la Consiliul Judetean.

PUBLICITATE

Probabil ca in maxim o luna. Nu se mai pune problema de poprire pe conturi, sicane, pentru ca s-au convins (executorul, avocatul bolnavului, n.r.) ca vor veni banii”, ne-a declarat managerul SJU, Adrian Popa.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. a avut noroc de a putut dovedi …. cati sunt care iau din spital clostridium … ca sa ai sanse sa dovedesti trebuie sa iti faci analize cu o zi inainte de a intra in spital apoi daca iesi viu poate ai o sansa

LĂSAȚI UN MESAJ