Organizatia feminina de voluntariat Inner Whell Bacau a organizat si in acest an traditionalul „Bal al primaverii”. Ajuns deja la cea de-a saptea editie, evenimentul s-a desfasurat, la sfârsitul saptamânii care abia s-a incheiat, in elegantul ambient al salii de festivitati Aerostar, reunindu-le pe membrele organizatiei in scopuri caritabile. Mai exact, editia din acest an a balului caritabil, desfasurata sub tematica „Unique &Unite”, a fost centrata pe strângerea de fonduri care ulterior sa ajunga la elevii liceelor bacauane cu rezultate de exceptie la concursurile si olimpiadele judetene si nationale. „Este o traditie pentru Inner Wheel, mereu, in luna martie a fiecarui an, organizam acest eveniment destinat strângerii de fonduri.

Anul acesta am avut ca tinta sustinerea excelentei, fondurile colectate urmând a le folosi pentru premierea acelor elevi de liceu care au obtinut premii si rezultate foarte bune la concursuri nationale si internationale. Cred ca si de data aceasta balul a fost un succes, chiar daca mereu avem tendinta sa spunem ca fondurile nu sunt exact cât ne-am fi dorit. Important este ca am reusit sa colectam o suma de bani semnificativa care va fi folosita cu succes pentru tinerii inzestrati”, a declarat Mariuca Boghiu, fosta presedinta a Inner Wheel Club Bacau in mandatul 2013-2014. Programul artistic a fost sustinut cu maiestrie de trupa bucuresteana a actritei Teatrului National Bianca Sârbu, care a incântat asistenta o seara intreaga cu melodii din repertoriul national si international.

Alaturi de membrii clubului, evenimentul s-a bucurat si de prezenta mai multor personalitati ale comunitatii locale, de la politicieni, oameni de afaceri, pâna la reprezentanti ai unor institutii si asociatii cu activitate destinata ajutorarii persoanelor cu nevoi speciale – Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Fundatia de Sprijin Comunitar, Asociatia „Lumina” etc., beneficiari ai proiectelor clubului, colaboratori în diverse actiuni caritabile derulate de Inner Wheel Bacau si altii. La final, mai retinem ca, in acest an, organizatia Inner Wheel Bacau va fi sponsorul Olimpiadei nationale de Chimie.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”459″]

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Frumos! Sunt acolo si cateva neveste de domni cinstiti, dar aflati pe nedrept in inchisoare, sau nedrept vizati de DNA si DIICOT, pentru diverse acte penale, de la spalare de bani la crima organizata. Dar e o simpla haiducie moderna, gen “sa dam la sarmani, dar sa nu exageram”. O organizatie onorabila!

  2. Intentie laudabila,,,,dar sa fie bani munciti,,,,caci sant atatia elevi sarmani care pot fi stimulati
    prin gestul acestor doamne,,,,Nu trebuie sa aruncam cu noroi pana nu vedem si ce au in
    memorie,,,,,caci in rest arata f.,bine,,,???

LĂSAȚI UN MESAJ