A fost bal de bal, vineri seara, la Teatrul Municipal “Bacovia” unde, sub indrumarea prof. Dorin Ghiuta, s-a organizat editia 2015 a Balului Bobocilor Colegiului National de Arta “George Apostu” Bacau.

Au participat 12 elevi de clasa a IX-a – zece fete si 2 baieti, care s-au intrecut in proba de talent, diferite probe surpriza si proba tinutelor de seara. Desfasurat sub tematica “Anii ’20 – ’30”, intregul eveniment a fost unul in care eleganta, talentul, muzica, dansul si, mai ales, frumusetea au reusit sa ofere publicului prezent o seara de neuitat. Intr-o atmosfera retro, foarte bine pusa in scena de toti participantii, spectacolul a reusit sa transmita emotie si sa aduca in prezent farmecul de altadata, prin costumele si coafurile alese de concurenti, dar si prin ineditele prezentari de moda si diferite momente de dans si muzica.

Dupa aproape trei ore, juriul, format din profesori ai liceului si reprezentanti ai sponsorilor, a decis ca Daria Tanasa si Cosmin Gavril sa fie desemnati Miss si Mister Boboc 2015 ai Colegiului de Arta. Locul II a fost ocupat de Diana Petronela Hirtescu si Adelin Lacatusu, iar concurenta Theodora Facaoaru a obtinut locul III. Miss Popularitate a fost aleasa in aceeasi seara, prin votul celor prezenti in sala, tot Daria Tanasa, care a mai castigat si titlul de Miss Fotogenie.

PUBLICITATE

Toti ceilalti participanti au primit mentiuni si premii din partea sponsorilor intregului eveniment.

Declaratii si alte detalii, in editia de luni, 30 noiembrie, a cotidianului Desteptarea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ