Desfasurat miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.00 la Teatrul de Vara „Radu Beligan”, Balul Bobocilor 2015 al Universitatii „Vasile Alecsandri” Bacau a avut drept tema „Egyptian Night”. Organizata de catre Liga Studenteasca, U.N.S.R. si Universitatea „V. Alecsandri”, competitia propriu-zisa a reunit noua perechi de boboci care s-au intrecut in trei probe: de zi, de talente si de seara.

Daca la proba de zi perechile au defilat imbracate in egipteni, la proba de talente, aspirantii la titlurile de miss si mister s-au intrecut in muzica si dans. In spectacol a fost si o prezentare de moda inspirata de cultura egipteana. Muzica a fost cea care a dominat seara, pe scena urcând diversi artisti locali iar totul a culminat cu recitalul Lidiei Buble care a reusit sa incinga atmosfera. De altfel, provocatoarele dansatoare ale Lidiei Buble au reusit sa ridice „in picioare” chiar si scaunele neocupate.

Referitor la concurenti, s-a putut remarca cu usurinta dezinvoltura fetelor dar si stângacia baietilor. Dupa deliberarile juriului, titlul de Miss Boboc Universitatea „Vasile Alecsandri” 2015 i-a fost atribuit concurentei cu numarul 2, Ana Maria Strat, studenta in anul I la Facultatea de Stiinte Economice, Contabilitate si Informatica de Gestiune. Cu titlul de Mister Boboc 2015 a fost investit concurentul cu numarul 6, Alexandru Dumitru Anchidim, student in anul I la Facultatea de Inginerie I.T. Spectacolul s-a incheiat dupa miezul noptii iar petrecerea de „dupa” s-a desfasurat intr-un club de lânga campusul universitar.

PUBLICITATE

„Am muncit din greu pentru reusita acestui spectacol, in schimb a fost foarte frumos. Trebuie sa recunosc ca am avut si ceva emotii, mai ales la proba de talente unde am dansat un pasaj dintr-un musical. Acest premiu inseamna foarte mult pentru mine si il dedic tuturor celor care m-au ajutat sa ajung aici.”
Ana Maria Strat, Miss Boboc 2015

„A fost ceva placut, am avut si emotii dar constructive, o experienta noua. Cele mai mari emotii le-am avut la proba de seara pentru ca trebuia sa mergem intr-un anume fel si trebuia sa ne si sincronizam. Acest premiu, pentru mine este doar un…titlu si nu cred ca ma deosebeste cu ceva de ceilalti colegi ai mei.”
Alexandru Dumitru Anchidim, Mister Boboc 2015

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ