Alexandra Spoiala a câstigat titlul de Miss „Dimitrie Cantemir”

Colegiul National „Dimitrie Cantemir” a fost cel care a deschis în aceasta toamna  seria concursurilor  de frumusete si inteligenta organizate la Casa de Cultura a Sindicatelor din Onesti. „Spectacolul «Miss si Mister Dimitrie Cantemir» a avut ca  tema «New York, New York», elevul Serban Buliga având un rol esential în conceperea unui decor original ce evoca viata într-un mare oras dominat de lumina si antrenat într-un ritm trepidant”, a spus profesoara Alina Cosma.

Din juriu au facut parte profesorii Dana Sticlaru, Otilia Panfil,  Raluca Miloiu, Ovidiu Codreanu precum si elevii Madalina Aanei si Roberto Tamas  de la clasa a XII-a C, Mihai Dascalescu si Iuliana Lazar de la clasa a XII-a F. Prezentatorii si organizatorii principali au fost Diana Marcu  (de la clasa a XII-a F, diriginte prof. Diana Tanga) si Darius Sandu (de la clasa a X-a C, diriginte prof. Lavinia Tudor). În organizare s-au implicat  extrem  de multi  elevi, de la clasele a XII-a F, a XII-a C, a XII-a A si a X-a C. La fel ca si în anii precedenti, echipa de majorete a Colegiului National «Dimitrie Cantemir» coordonata de profesoara Luminita Ifrim a cucerit aplauzele spectatorilor, la fel ca si dansul interpretat de George Sabau, apreciat pentru dezinvoltura si farmecul sau personal ori numarul de magie al lui Alin Roman. Invitatul special al spectacolului a fost Mihail Sandu, un tânar absolvent al Universitații de Arta si Design din Cluj Napoca, admirat pentru muzica de calitate pe care o promoveaza. Implicarea, spiritul de echipa al elevilor organizatori, frumusetea, spontaneitatea si bunul-gust al concurenților au contribuit la reusita acestui spectacol.

Alexandra Spoiala din clasa a IX-a E si Andrei Badea de la IX-a C, au fost elevii carora le-a revenit titlul de Miss si Mister „Dimitrie Cantemir”, 2015. Iata si ceilalti câstigatori ai acestui concurs: elevii Alice Ciurea si Tudor Dinga, ambii din clasa a IX-a D, au obținut premiul al II-lea, iar pe locul al III-lea s-au clasat Andreea Higiu de la a IX-a C si Andrei Tufa de la a IX-a D. Diana Lepsa, de la a IX-a G, a fost desemnata Miss creativitate, Mihaila Dragos, de la a IX-a C, Mister creativitate, Andreea Butucaru de la a IX-a C – Miss originalitate, Vlad Nicoara de la a IX-a G – Mister originalitate, Daria Mihaila de la a IX-a C – Miss naturalete, Marius Pintilie de la a IX-a A – Mister naturalete, Timoteea Marin de la a IX-a F – Miss eleganta, Sabin Ciurdea de la aceeasi clasa a fost  Mister eleganta, Ilinca Eftimiu de la a IX-a D – Miss spontaneitate, iar Andrei Simon de la a IX-a G – Mister spontaneitate.  Mentionam ca seria concursurilor “Miss si Mister Boboc” continua la Casa de Cultura a Sindicatelor din Onesti, vineri, 13 noiembrie, fiind rândul elevilor Colegiului National “Grigore Moisil”. 

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ