Carnaval. Aceasta a fost tema Balului Bobocilor 2015 de la Colegiul „Alecsandri”, desi cel mai mare succes l-a avut…folclorul, care a pus stapânire pe public in momentul in care juriul delibera pentru titlurile câstigatorilor.

Dar sa incepem cu…inceputul. Cu o intârziere de aproximativ 20 de minute (initial programat pentru ora 16.00), Balul Bobocilor 2015 al Colegiului National „V. Alecsandri” s-a desfasurat joi, 19 noiembrie, la Teatrul de Vara „Radu Beligan”.

In cursa pentru tilurile de Miss, respectiv Mister, s-au inscris 11 fete si 10 baieti. Aspirantii la premii s-au intrecut in patru probe : prezentare in tinuta de zi, de seara, proba surpriza si cea de talente.

a0

Daca la proba surpriza toti concurentii s-au intrecut la karaoke, proba de talente a oferit publicului numere de dans, teatru, pictura in nisip, beatbox si chiar…arte martiale. Trebuie spus ca desi au existat câteva sincope in program, prezentatoarele Andreea Paval (clasa a XI-a E) si Miruna Gazdaru (clasa a XI-a D) s-au descurcat foarte bine, reusind sa duca „cu bine” spectacolul pâna la final.

Interesanta a fost si prezentarea de moda cu tema „La vita e un circo” cu creatii ale Cristinei Belciu, eleva a colegiului, de altfel singurul moment care a avut legatura cu tema balului – carnaval.

Balul Bobocilor CN Vasile Alecsandri

Posted by Desteptarea de Bacau on Thursday, November 19, 2015

In timpul deliberarilor, pe segmentul de folclor al spectacolului, foarte multi elevi din public s-au unit in hore care s-au intins de pe scena pâna in sala de spectacol. La final, au fost „incoronati” cu titlurile de Miss Boboc 2015 si Mister Boboc 2015, Ambra Luca (câstigatoare si a titlului de Miss Popularitate), respectiv Catalin Baisan.

Dans –

Posted by Desteptarea de Bacau on Thursday, November 19, 2015

„A fost o experienta minunata. N-am privit acest eveniment ca pe o competitie pentru ca m-am atasat foarte tare de toti concurentii si chiar imi pare foarte rau ca s-a terminat. Acum sunt foarte fericita si spun sincer ca nu ma asteptam sa câstig. Sigur ca odata câstigat acest titlu, voi avea asteptari mai mari de la mine si v-a trebui sa fiu un exemplu pentru ceilalti colegi ai mei.”

Ambra Luca, Miss Boboc 2015 Colegiul National „V. Alecsandri”

„A fost foarte greu. Sincer am avut emotii la toate probele si vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au sustinut si celor care m-au pregatit pentru acest spectacol. Este un premiu important pe care il dedic familiei mele iar pentru mai departe imi doresc o cariera in dans.”
Catalin Baisan, Mister Boboc 2015 Colegiul National „V. Alecsandri”PUBLICITATE