Filiala Bacau a Uniunii Artistilor Plastici din România va gazdui, incepând din acest sfârsit de saptamâna, o expozitie de pictura si grafica purtând semnatura artistei plastice bacauane, Carmen Poenaru.

Cele 30 de tablouri ce se vor regasi pe simeze, au fost adunate sub titlul “Balcic, Orientul pierdut”, formând un apel cromatic la istoria unui tinut care, in perioada interbelica, a purtat numele de “Orientul României”.

Vernisajul expozitiei va avea loc vineri, 28 noiembrie, de la ora 17.00, la Galeria Noua de la sediul UAP Bacau, prezentarea evenimentului fiind asigurata de catre criticul de arta Carmen Mihalache si conf. univ. dr. Elena Bulai.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ