La sfârsitul saptamânii trecute, s-a desfasurat la Galati Campionatul National de Tineret la badminton, competitie la care C.S. Stiinta Bacau a participat cu trei sportivi pregatiti de antrenorul Bogdan Milon.

In urma confruntarilor sportivii bacauani au reusit urmatoarele rezultate : Matei Droanca – medalie de aur la simplu baieti, Adelina Marin – medalie de argint la simplu fete, Catalin Ionascu / Matei Droanca – medalie de argint la dublu baieti si Matei Droanca / Adelina Marin – medalie de bronz la dublu mixt.

„Felicit intreaga echipa pentru evolutia de la aceste Campionate, dar in mod special pe Droanca Matei care a reusit sa iasa campion national de tineret , primul titlu, dupa trecerea de la juniori la tineret”, a declarat antrenorul Bogdan Milon

Saptamâna viitoare, in perioada 24-27 noiembrie, va avea loc la Timisoara ultima competitie a anului, Campionatul National de Seniori de unde badmintonistii bacauani spera sa vina acasa cu noi medalii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ