La data de 30 august a.c., în urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au depistat și reținut un tânăr de 24 de ani, din județul Vrancea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări a rezultat că în seara zilei de 28 august a.c., un tânăr de 23 de ani a consumat băuturi alcoolice la un bar din comuna Căiuţi, împreună cu tânărul de 24 de ani și concubina acestuia.

În jurul orelor 22.00, cei trei au plecat spre domiciliul părţii vătămate, iar când au ajuns într-un loc întunecos tânărul de 24 de ani l-ar fi lovit pe cel de 23 de ani, deposedându-l de un telefon mobil și suma de cinci lei, creând un prejudiciu total de aproximativ 405 lei.

PUBLICITATE

Față de bănuit s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Onești a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ