Bacaul va deveni capitala frumusetii

1

Un eveniment in premiera locala va avea loc pe 4 noiembrie atunci când la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau se va desfasura concursul-spectacol „Miss Moldova România 2016”.

Pe podiumul de prezentare, 25 de frumuseti din judetele Moldovei dar si din Moldova de peste Prut isi vor disputa râvnitul titlu infruntându-se in patru probe: defilarea in tinuta oficiala (body), tinuta casual, in costume de baie si la final prezentarea in rochii de seara.

Evenimentul, care se va desfasura pe durata a 12 ore, va cuprinde concerte live cu Anna Lesko, Proconsul, Ianna Novac, Gabriel Cotabita (presedintele juriului „Miss Moldova România 2016”), Dios Symphonic Pop-Rock Orchestra si Los Anonimos. Anfitionii remarcabilei seri vor fi Rocsana Marcu si Liviu Sorinel


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ