Executantii trebuie sa urgenteze lucrarile/Foto: Ramona Ionescu

Criza caldurii din cele aproximativ 1.000 de apartamente afectate de lucrarile de modernizare a retelei de termoficare se prelungeste pâna pe 21 octombrie 2016.

Problema este ca celor 1.000 de apartamente neincalzite li s-au mai adaugat 100. Noi probleme au aparut in reteaua de termoficare la punctele termice nr. 6 si nr. 152.

“PT152 se afla in curtea Gradinitei nr. 29, insa nu afecteaza unitatea de invatamânt. Este vorba despre o lucrare de lunga durata, fiind identificata o avarie in vecinatatea blocului nr. 15 de pe strada Radu Negru, afectând si o parte din consumatorii de pe strada Ardealului.

PUBLICITATE

Pe un tronson trebuie inlocuiti aproximativ 90 de metri de conducta. La PT6 apare o pierdere, iar echipa de interventie verifica prin sondaj sa identifice fisura”, declara Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA Bacau

Fata de situatia prezentata anterior, la PT4 primesc caldura toti consumatorii, iar la PT 63, PT15, PT9, PT17 si PT35 – unde se lucreaza la schimbarea retelei – au fost repornite instalatiile partial, doar pe ramurile unde s-au incheiat lucrarile. Deocamdata, executantii lucrarilor s-au tinut de promisiune.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ